Banketērijas komanda meklē sev kolēģus
Pavāru un Pavāra Palīgu
Pavāra (darba laiks 7:00-17:00) pienākumi:
Gatavot un sagatavot pasniegšanai dažādus ēdienus;
Izstrādāt ēdienu receptūru vai strādāt pēc jau izstrādātām receptēm;
Pasūtīt ēdienu izejvielas un pieņemt produktus no piegādātājiem;
Novērtēt produktu kvalitāti un veikt to pirmapstrādi;
Sekot līdzi produktu kvalitatīvai uzglabāšana;
Tīrīt un sakopt virtuvi, kārtot ledusskapjus, pārbaudīt un tīrīt virtuves inventāru.
Prasības Pavāram:
Pieredze pavāra amatā;
Labas latviešu valodas zināšanas;
Vēlme strādāt dinamiskos darba apstākļos;
Vēlme mācīties;
Augsta atbildības sajūta un precizitāte;
Spēja strādāt komandā.
PAVĀRA PALĪGA (darba laiks-maiņas grafiks) pienākumi:
Veikt virtuves palīgdarbus, kurus uzdod virtuves darbinieki – šefpavārs un pavāri;
Veikt pārtikas produktu pirmapstrādi (mazgāt, tīrīt, mizot, griezt, rīvēt, malt u. c. );
Veikt porciju sagataves;
Gatavot mazāk sarežģītus ēdienus un piedevas;
Gatavot ēdienu un kulinārijas izstrādājumu pusfabrikātus;
Veikt virtuves, ledusskapju, aprīkojuma un instrumentu tīrīšanu un kārtošanu;
Sakārtot virtuvi darba dienas beigās.
Prasības Pavāra palīgam:
Augsta atbildības sajūta un precizitāte;
Spēja strādāt dinamiskos darba apstākļos;
Spēja strādāt komandā un sadarboties.
Piedāvājam:
Stabilu un konkurētspējīgu atalgojumu;
Darba grafiku maiņās;
Saliedētu un draudzīgu kolektīvu;
Uzņēmuma piedāvātos labumus;
Apmācības.
Ja vēlies būt viens no mums, tad piesakies, sūtot CV uz epastu [email protected].
Lai nodrošinātu pilnvērtīgu mājaslapas lietošanas pieredzi, mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanas nosacījumiem.