Для обеспечения полноценного использования сайта, страница использует файлы cookie. Используя нашу домашнюю страницу, Вы соглашаетесь с условиями использования cookie.

9278 отличных предложений работы от 12 источников Ищите сотрудников? Опубликовать вакансию

Padomi darba devējiem

Kas ir ģimenei draudzīga darbavieta?

Kas ir ģimenei draudzīga darbavieta?

Labbūtības loma dažādās dzīves jomās laika gaitā ir tikai augusi, tāpēc darba ņēmēji vēlas labi justies ne tikai mājās, bet arī savā darbavietā. Tāpēc darba devēji aizvien biežāk izvēlas šim aspektam pievērst lielāku uzmanību un savā praksē ievieš dažādus pasākumus, lai uzlabotu savu darbinieku labsajūtu.

Читать больше

Kāpēc nepieciešams rūpēties par darbinieku mentālo veselību?

Kāpēc nepieciešams rūpēties par darbinieku mentālo veselību?

Mēs visi zinā, ka ir nepieciešams rūpēties par savu labsajūtu un mentālo veselību. Darba ņēmēji lielu daļu no sava laika pavada tieši savā darbavietā, tāpēc par viņu labbūtību un veselības stāvokli ir atbildīgi ne tikai viņi paši, bet arī darba devēji. Kāpēc nepieciešams rūpēties par savu darbinieku mentālo veselību? To noskaidrosim šajā rakstā!

Kas jāņem vērā, izvēloties publicēt ukraiņiem piemērotu vakanci?

Kas jāņem vērā, izvēloties publicēt ukraiņiem piemērotu vakanci?

Darba sludinājumu portālā “Visidarbi.lv” darba devējiem tiek piedāvāta iespēja īpaši izcelt tās vakances, kas būtu piemērotas ne tikai vietējiem darba ņēmējiem, bet arī Ukrainas civiliedzīvotājiem. Kas būtu jāņem vērā, izvēloties publicēt ukraiņiem piemērotu vakanci? To noskaidrosim šajā rakstā!

Laiks doties atvaļinājumā!

Laiks doties atvaļinājumā!

Vasaru mēdz dēvēt arī par atvaļinājumu laiku, jo tas ir brīdis, kad liela daļa cilvēku izvēlas doties pelnītā atpūtā. Pat tad, ja Tev ļoti patīk savs darbs, atpūta ir nepieciešama visiem. Lūk, galvenie iemesli, kāpēc būtu laiks doties atvaļinājumā!

Kāpēc ir vērts izteikt savu pateicību?

Kāpēc ir vērts izteikt savu pateicību?

Mēs visi vēlamies strādāt vidē, kurā jūtamies novērtēti. Taču ne vienmēr piedomājam pie tā, ka arī mums katram pašam ir iespēja sniegt savu ieguldījumu šādas darba vides radīšanā. Pateicības vārdi ir viena no tām lietām, kam darba vidē ir ārkārtīgi liela nozīme, jo tie var ne tikai sniegt gandarījumu, bet arī uzlabot sadarbību un kopējo produktivitāti.

Darba iespējas Ukrainas bēgļiem

Darba iespējas Ukrainas bēgļiem

Arī mēs, “visidarbi.lv”, vēlamies izrādīt solidaritāti un paust atbalstu Ukrainai un tās pilsoņiem pašreizējā situācijā, tāpēc esam radījuši iespēju īpaši izcelt tās vakances, kas būtu piemērotas ne tikai vietējiem darba ņēmējiem, bet arī Ukrainas bēgļiem, kuri ir ieradušies Latvijā un plāno šeit meklēt darba iespējas.

Kādas ir sezonas darba priekšrocības?

Kādas ir sezonas darba priekšrocības?

Sezonas darbinieki palīdz sasniegt uzņēmuma mērķus to aktīvākajā biznesa periodā, palīdzot tikt galā ar paaugstināto pieprasījumu vai gluži vienkārši veic tikai šai sezonā nepieciešamos darbus. Lai gan sezonas darbs nesniedz ilgtermiņa stabilitāti darba ņēmējam un darba devējam prasa salīdzinoši lielu iesaisti darbinieku piesaistē īsam periodam, tomēr šis nodarbinātības veids var sniegt būtiskus labumus abiem.