Vakance: Pavārs /-e
Galvenie darba pienākumi:
- Savlaicīgi nodrošināt uzņēmumu ar tā ražošanas darbībai nepieciešamam sagatavēm;
- Strādāt pēc ēdienkartes, kā ari iespējamās svinību galdu izveides;
- Gatavot un sagatavot pasniegšanai dažādus ēdienus (salātus, aukstās uzkodas, dārzeņu, gaļas, zivju, sēņu ēdienus, mērces, zupas, saldos ēdienus u.c.);
- Strādāt pēc jau izstrādātām receptēm;
- Nomērīt un sajaukt ēdienu sastāvdaļas, pievieno garšvielas;
- Sadalīt ēdienu porcijās, likt to uz šķīvjiem un dekorēt atbilstoši ēdiena veidam;
- Pieņemt produktus no piegādātājiem;
- Novērtēt produktu kvalitāti un veikt to pirmapstrādi;
- Sekot līdzi produktu kvalitatīvai uzglabāšanai;
- Pieņemt pasūtījumus, ar pasūtītāju pārrunājot ēdiena noformējumu, vēlamo garšu un sastāvu;
- Tīrīt un sakopt virtuvi, kārtot ledusskapjus, pārbaudīt un tīrīt virtuves inventāru.
Prasības:
- Vidējā izglītība;
- Augsta atbildības sajūta, precizitāte un komunikācijas spējas;
- Spēja mērķtiecīgi un patstāvīgi organizēt savu darbu;
- Labas angļu valodas zināšanas gan mutvārdos, gan rakstos;
- B kategorijas autovadītāja apliecība.
Piedāvājam:
- Patstāvīgu, atbildīgu un dinamisku darbu Stokholmā un tās tuvumā (Zviedrijā);
- Atsaucīgus un draudzīgus kolēģus;
- Mūsdienīgus darba apstākļus un stabilu, motivējošu atalgojumu sistēmu 15eur stundā (apmēram 2400 EIRO bruto mēnesī).