Ja Tev šķiet, ka svētku laikā jaunu darbu nav vērts meklēt, jo visi ir jau noskaņojušies svētku svinēšanai, mēs iesakām darīt tieši pretējo – izmantot šo laiku savā labā! Arī svētku laikā darba devēji meklē papildinājumu savai komandai. Turklāt liela daļa darba meklētāju kļūst mazāk aktīvi šajā laikā. Tāpēc izmanto iespēju un turpini jauna darba meklējumus arī svētku laikā!

 

  • Atceries, ka darba devēji meklē papildinājumu savai komandai arī svētku laikā

Ja šaubies, vai sūtīt savu pieteikumu vakancei, kuru esi noskatījis, vai tomēr labāk pagaidīt, mums ir tikai viens ieteikums – dari to tagad! Ja darba devējam patiešām ir nepieciešamība atrast jaunu darbinieku, nav nozīmes tam, ka svētku brīvdienas ir pavisam tuvu. Ja būsi pacenties un nosūtījis savu CV laicīgi, tā var kļūt par Tavu priekšrocību. 

 

  • Izmanto iespēju apsteigt konkurentus

Darba meklētāju aktivitāte svētku laikā mēdz samazināties. Tāpēc ir vērts izmantot šo savā labā un apsteigt savus konkurentus. Ja nebūsi paslinkojis un būsi nosūtījis savu pieteikumu izvēlētajai vakancei svētku laikā, iespējams, būsi viens no pirmajiem, kas to ir izdarījis. Un attiecīgi saņemsi arī pozitīvu atbildi no darba devēja, kā arī uzaicinājumu uz darba interviju.

 

  • Svētku laiks var kļūt par Tavu sabiedroto

Liela daļa no mums svētku laikā ir daudz labākā noskaņojumā. Tajā skaitā arī darba devēji. Tāpēc ir vērts izmēģināt savu veiksmi un nosūtīt pieteikumu savai sapņu darbavietai. Iespējams, Tu būsi izvēlējies īsto brīdi, lai pieteiktos vakancei, un jau pēc svētkiem varēsi uzsākt savas jaunās darba gaitas.

 

  • Pavadi laiku lietderīgi

Svētku laiku vari izmantot ne tikai pieteikumu nosūtīšanai, bet arī tam, lai atjaunotu savu pašreizējo CV, pilnveidotu savas prasmes un pievērstu uzmanību citām lietām, kas varētu palīdzēt Tavā profesionālajā izaugsmē. Tas viss noderēs Tavā karjeras attīstībā un sniegs priekšrocības jauna darba meklējumos ne tikai svētku laikā, bet arī vēlāk.